FAQ

 

Jeg kan ikke logge ind / Appen virker ikke?

 

Du skal være online, enten ved wifi adgang eller 3G/4G for at kunne bruge PlayMapr. Start med at kontrollere at dit internet er slået til på din telefon. Har du fortsat problemer, så send en mail til admin@playmapr.com, så vil vi forsøge at hjælpe.

 

Jeg kan ikke se nogen børn i mine søgninger?

 

Din søgning kan være sat for snævert. Prøv i første omgang, at udvide dine søgekriterier. Hvis der stadig ikke er nogen børn, kan det skyldes at PlayMapr er rimelig nyt, så der er måske slet ikke registreret nogen børn i dit område endnu. Er dette tilfældet er du velkommen til at sende en mail til mail@playmapr.com med din adresse. Så vil vi sende en stak postkort eller flyers du kan lægge på dit lokale bibliotek, institution eller cafe. På den måde kan vi sammen være med til at sprede budskabet om PlayMapr. Husk at du også altid er velkommen til at dele PlayMapr på Facebook.

 

 

Jeg kan ikke ændre mit brugernavn?

 

For ikke at skabe mistro og forvirring blandt brugerne, har vi ikke gjort det muligt nemt at kunne skifte sit brugernavn/navn. Har du tastet galt da du oprettede din profil, er du nødsaget til at slette profilen og oprette den igen. Har du problemer, er du altid velkommen til at kontakte admin@playmapr.com

 

Hvad bliver mit telefonnummer brugt til?

 

Dit telefonnummer vil ikke være synligt for andre brugere. Det er kun muligt at kontakte hinanden gennem beskedfunktionen. Vi vil kun bruge dit telefonnummer hvis PlayMapr får behov for at verificerer din konto af sikkerhedsmæssige årsager.

 

Hvorfor kan man ikke tilføje billeder af sine børn?

 

Vi mener ikke at udseende er vigtigt i et nyt venskab imellem børn. Ved ikke at tilføje børnebilleder mindsker vi yderligere risikoen for at PlayMapr bliver misbrugt.
Du har mulighed for, at uploade et billede af dig selv til din Profil. Et billede skaber tillid og det er derfor en god ide at have et vellignende billede på din profil.

 

Hvorfor kan man ikke se de andre brugeres adresse?

 

Din adresse vil aldrig blive oplyst og vil på kort-funktion kun blive angivet omtrentlig og ikke direkte på adressen. Din adresse bliver brugt til, at udregne afstanden mellem dine og andres børn. Vi har undladt brugeres direkte adresse for at skabe større sikkerhed i brugen af PlayMapr.

 

Hvad skal jeg bruge note-feltet til når jeg tilføjer mit barn?

 

Note-feltet kan bruges til, at tilføje yderligere informationer om barnet eller jeres situation, så som ”Hun taler også svensk”, ”Jeg leder efter en, at gå på legeplads med i weekenderne” eller ”Han er allergisk over for nødder”. Når du tilføjer en note gør du din brugerprofil mindre anonym og skaber større mulighed for, at andre "tør" skrive til jer.

 

Hvorfor kan jeg ikke søge uden at have tilføjet et barn?

 

Vi mener ikke, at du har noget at gøre i PlayMapr medmindre du slev har børn – derfor skal du tilføje dit barn før du kan lede efter andre børn. Er du f.eks. Bedsteforældre, dagplejemor eller barnepige, skal du altså også oprette det barn du ønsker at finde en legekammerat til. En god ide kan være at skrive i Note-feltet at du søger på vegne af dit barnebarn eller lignende. Jo mere ærlig din profil er, jo nemmere er det er skabe tillid og derved skabe gode relationer til glæde for dit barn.

 

Hvordan kommer jeg i kontakt med de andre forældre?

 

Når du har fundet dét barn, du synes dit barn skal mødes med, skal du klikke på konvolut/besked-ikonet i toppen af Brugerens profil. Herefter kan du skrive en besked til forælderen til barnet. Beskederne virker som interne sms'er. Der bliver sendt en notifikation til appen når der er nye beskeder i indbakken. Du skal være online, enten ved wifi adgang eller 3G/4G for at kunne modtage og sende beskeder. Har du problemer med at sende eller modtage beskeder, skal du kontrollere at dit internet er slået til på din telefon. Dette vil du kunne se under generette ”Indstillinger” på din telefon. Indled altid en samtale i god tone. Skriv f.eks. ”Hej Katrine. Din søn Johan ser ud til, at kunne blive en god ven til min søn Konrad. Skal vi mødes på legepladsen i gården på lørdag? Mange hilsner Marianne” En god ide er, at mødes første gang et neutralt sted – f.eks. en legeplads. Så kan børnene og forældre lære hinanden at kende før de f.eks. næste gang kommer på besøg hos hinanden.

 

Har du et forslag til hvordan vi kan gøre PlayMapr endnu bedre?

 

Vi er meget interesserede I, at høre din mening om PlayMapr og er glade for alle inputs til hvordan vi kan forbedre brugeroplevelsen. Har du en god ide eller blot en kommentar, er du velkommen til at kontakte os enten på email: mail@playmapr.com eller via vores Facebook side ww.facebook.com/playmapr

 

 

FAQ

Kontakt os